Geschiedenis

In 2001 is Michel van Beek het bedrijf Limi Trans gestart.

De geschiedenis van Limi Trans is echter veel eerder begonnen. En wel in 1975, om precies te zijn 21 maart, toen werd Michel geboren. Hij begon al heel snel met het aansturen van zijn twee oudere broers, dit mislukte echter. Toen Michel twee jaar oud was verlegde hij zijn activiteiten en stortte hij zich volledig op zijn chauffeurscarrière in de achtertuin bij zijn ouders. Hij zat op een klein blokje hout met een stuurtje in zijn handen, de bochten van zijn denkbeeldige combi te oefenen. Zeer succesvol. Later werd deze combi ingeruild voor een skelter met aanhanger.

Wanneer Michel ongeveer 10 jaar oud was ging hij al regelmatig naar het viaduct boven de A2 om naar zijn helden op de weg te zwaaien. Op de achterbank in zijn moeders autootje oefende hij het slapen, want dat moeten chauffeurs ook wel eens. Ja… wel eens, inmiddels is hij erachter dat chauffeurs toch minder slapen dan hij dacht.

Na de lagere school, ging Michel een opleiding doen in de logistieke sfeer. Hij deed werkervaring op als verhuizer. Nadat hij al zijn rijbewijzen had gehaald, ging hij als King of the Road, rijden bij Kees Verheul. Eerst bakwagen, toen trekker met oplegger en daarna het echte werk… de combi. Hij heeft bij Kees alles geleerd en hard gewerkt. Kees zag dat ook en heeft aangeboden zijn Volvo FM met aanhanger te kopen. Ook werd hij door hem geïntroduceerd bij Vroegop Windig, als nieuwe transporteur. Op 23 april 2001 Limi Trans was een feit.

In 2013 bestond Limi Trans 12,5 jaar en beschikten we over een wagenpark van elf vrachtwagens en diverse opleggers en aanhangers. Samen met een fijne groep collega’s rijden wij al het werk weg.

Heden ten dagen blijft Limitrans groeien. Met de aanschaf van de nieuwste Euro-6 trekkers en een aantal nieuwe trailers werkt Limitrans hard aan een schone en veilige toekomst.